Røget dyrekølle

Kompot af syltede svampe – sukker bagte brombær.

Anrettet med sprøde salater – rugknas.

 Eller

Rilette af varmrøget laks

  Laks vendt i cremet urtedressing.

 Anrettet med sprøde salater – malt knas – friske urter.

 

Buffet

Velhængt oksefilet vendt i krydderurter

Svinemørbrad vendt i sennep og honning marinade –

drysset med ristede valnødder.

Blandede salater med bagte rodfrugter toppet med balsamico glace.

Salat af bagt græskar vendt med rødløg – ristede græskar kerner – bacon knas.

Romainesalat med cæsardressing – parmesan – brød croutoner.

Store kartoffelskiver bagt i olie. Drysset med friske krydderurter.

Dijon flødesauce.

Hjemmebagt brød

Dessert

 Islagkage

Hjemmelavet islagkage med cremet vaniljeis- nougat krokant – karamel.

Pyntet med skovsyre – bær.

Eller

Chokolade mousse

Anrettet i portions glas med Oreo knas – brændt marengstop.

315,-