Forret

Røget dyrekølle

Kompot af syltede svampe – sukker bagte brombær.

Anrettet med sprøde salater – rugknas.

 Eller

Rilette af varmrøget laks

Laks vendt i cremet urtedressing.

 Anrettet med sprøde salater – malt knas – friske urter.

Buffet

  • Velhængt oksefilet vendt i krydderurter
  • Svinemørbrad vendt i sennep og honning marinade – drysset med ristede valnødder.
  • Blandede salater med bagte rodfrugter toppet med balsamico glace.
  • Salat af bagt græskar vendt med rødløg – ristede græskar kerner – bacon knas.
  • Romainesalat med cæsardressing – parmesan – brød croutoner.
  • Store kartoffelskiver bagt i olie. Drysset med friske krydderurter.
  • Dijon flødesauce.
  • Hjemmebagt brød

Dessert

Islagkage

Hjemmelavet islagkage med cremet vaniljeis- nougat krokant – karamel.

Pyntet med skovsyre – bær.

Eller

Chokolade mousse

Anrettet i portions glas med Oreo knas – brændt marengstop.

315 ,- pr. cov., min. 20 personer.