Trio af stenbidderrogn

Blinis pandekage med cremefraiche – purløg toppet med rogn.

Hjertesalat fyldt med urtecreme – rødløg – toppet med rogn.

 Limebagt laks med cremet rogndressing.

Serveres med hjemmebagt brød.

 På bund af rå marineret rødbeder – toppet med pesto – krydderurter og spæde salater.

Serveres med hjemmebagt brød.

 Eller

 Røget dyrekølle i tynde skiver

 Brombær kompot – syltede svampe – sprøde salater – maltknas.

Serveres med hjemmebagt brød.

  

Buffet

Okseculotte glaseret med timian – skalotteløg.

Stegt svinemørbrad vendt med rosmarin – Dijon sennep – toppet med hakket flæskesvær.

Bagte rodfrugter toppet med sprøde brødcroutoner – smuldret feta – persille.

Grøn vintersalat vendt med æble – honning vinaigrette.

 Gratineret kartoffel tærte med 3 slags peber – bacon – persille.

Rødvinssauce tilsmagt med timian.

Hjemmebagt maltbrød.

 

Dessert

 Baileysis på chokolade og nøddebund.

Pyntet med tyk karamelsauce – årstidens friske frugt.

Eller

Kirsebærmousse kage på mandelbund

Pyntet med knas af brændte mandler – rødskovsyre – kirsebær sirup.

 

315,