Forret

Trio af stenbidderrogn

Blinis pandekage med cremefraiche – purløg toppet med rogn.

Hjertesalat fyldt med urtecreme – rødløg – toppet med rogn.

 Limebagt laks med cremet rogndressing.

Serveres med hjemmebagt brød.

 Eller

 Røget dyrekølle i tynde skiver

 Brombær kompot – syltede svampe – sprøde salater – maltknas.

Serveres med hjemmebagt brød.

Buffet

  • Okseculotte glaseret med timian – skalotteløg.
  • Stegt svinemørbrad vendt med rosmarin – Dijon sennep – toppet med hakket flæskesvær.
  • Bagte rodfrugter toppet med sprøde brødcroutoner – smuldret feta – persille.
  • Grøn vintersalat vendt med æble – honning vinaigrette.
  •  Gratineret kartoffel tærte med 3 slags peber – bacon – persille.
  • Rødvinssauce tilsmagt med timian.
  • Hjemmebagt maltbrød.

 Dessert

 Baileysis på chokolade og nøddebund.

Pyntet med tyk karamelsauce – årstidens friske frugt.

Eller

Kirsebærmousse kage på mandelbund

Pyntet med knas af brændte mandler – rødskovsyre – kirsebær sirup.

315 – pr. cov., min. 20 personer.