Forret

Saltet laks bagt med citron olie.

Spæde salater – syltede asparges – brød flager – krydderurter.

Hjemmebagt brød.

Buffet

  • Oksefilet stegt med rosmarin – hvidløgs smør.
  • Vitello tonnato ( tynde skiver af kalvekød med kold tun sauce – kapers)
  • Kyllingebryst stegt med rosmarin – serrano skinke.
  • Tomatsalat med forskellige tomater –rødbeder – mozzarella – rucula – basilikum.
  •  Pastasalat vendt med pesto – sherrytomater – parmesan – hasselnødder.
  • Melonsalat med agurk – spæde salater.
  • Smørbagte kartofler drysset med friske urter.
  • Foccacia brød med havsalt og rosmarin.

Dessert

Penna cotta med jordbærsauce.
Pyntet med friske bær.

Eller

 Islagkage  semifreddo
Med hvid chokolade – lime – markroner.
Pyntet med karamelliseret hvid chokolade – brændt marengs.

365 – pr. cov., min. 20 personer.