Bagt laks toppet med birkes og sesam

 Kold røget laks – friteret kinareje – syltede asparges –

estragoncreme – spæde salater.

Hjemmebagt brød.

 Eller

Hvide asparges med citrus marineret kinarejer  

 Anrettet på spædesalater – toppes med cremefraiche dressing tilsmagt med urter –  stenbidderrogn – rugknas.

Hjemmebagt brød.

 

Buffet

Rosastegt kalve culotte med kold bearnaise creme.

Unghanebryst med peberfrutpesto.

 Variation af tomater med spæde salater – basilikum –olivenolie – frisk høvlet parmesan.

Blandet salater – spinat toppet med broccoli – avokado –blåbær – tørret tranebær –

cremet feta – ristede solsikkekerner.

Pastasalat vendt i cremet dressing med tomat – salat – bacon.

Små kartofler vendt med smør – havsalt – løvstikke.

Ranch dressing.

Hjemmebagt brød.

 

Dessert

 

Passionsfrugtmousse

På en bund af nødder – chokolade.

Pyntet med bærstøv – frisk frugt – chokoladespåner.

 eller

Fyldig mazarinkage

Hjemmelavet cremet citronis med brombær swirl.

Pyntet med  frugt coulis – friskfrugt .

 

315,-