Forret

 Bagt laks toppet med birkes og sesam

 Kold røget laks – friteret kinareje – syltede asparges –  estragoncreme – spæde salater.

Hjemmebagt brød.

 Eller

Hvide asparges med citrus marineret kinarejer  

 Anrettet på spædesalater – toppes med cremefraiche dressing tilsmagt med urter –  stenbidderrogn – rugknas.

Hjemmebagt brød.

Buffet

  • Rosastegt kalve culotte med kold bearnaise creme.
  • Unghanebryst med peberfrutpesto.
  • Variation af tomater med spæde salater – basilikum –olivenolie – frisk høvlet parmesan.
  • Blandet salater – spinat toppet med broccoli – avokado –blåbær – tørret tranebær – cremet feta – ristede solsikkekerner.
  • Pastasalat vendt i cremet dressing med tomat – salat – bacon.
  • Små kartofler vendt med smør – havsalt – løvstikke.
  • Ranch dressing.
  • Hjemmebagt brød.

Dessert

Passionsfrugtmousse

På en bund af nødder – chokolade.

Pyntet med bærstøv – frisk frugt – chokoladespåner.

 eller

Fyldig mazarinkage

Hjemmelavet cremet citronis med brombær swirl.

Pyntet med  frugt coulis – friskfrugt .

315 – pr. cov., min. 20 personer.