Tapas tallerken

Serrano skinke – vandmelon – feta – pinjekerner – springløg – sprød hvid fisk – sauce crema – ærtedip.

Hjemmebagt brød.

Eller

Carpaccio af oksemørbrad

Pinjekerner – kryddersalat – olivenolie – frisk høvlet parmesan.

Hjemmebagt brød.

Buffet

  • Velhængt oksefilet stegt med bagte hvidløg – timian.
  • 1/1 bagt lakseside toppet med sesam.
  • Melonsalat med mozzarella ost – ristede mandler.
  • Salat af grønne blade toppet med marineret tomater – brødcroutons.
  • Sommerkål vendt i mormordressing. 
  • Urte kogte kartofler vendt med cremet senepsdressing –
  • Toppet med forårsløg – blomkål – rucolasalat.
  • BBQ dressing – urtedressing.
  • Hjemmebagt brød.

Dessert

Fyldig chokoladekage

Hjemmelavet Baileysis – friske bær – karamel fudge.

Eller

Fyldig mazarinkage

 Hjemmelavet cremet citronis med brombær swirl.

Pyntet med frugt coulis – frisk frugt.

315,- pr. cov., min. 20 personer.