Tapas tallerken

Serrano skinke – vandmelon – feta – pinjekerner – springløg

 sprød hvid fisk – sauce crema – ærtedip.

Hjemmebagt brød.

Eller

Carpaccio af oksemørbrad

Pinjekerner – kryddersalat – olivenolie – frisk høvlet parmesan.

Hjemmebagt brød.

 

Buffet

 Velhængt oksefilet stegt med bagte hvidløg – timian.

1/1 bagt lakseside toppet med sesam.

Melonsalat med mozzarella ost – ristede mandler.

Salat af grønne blade toppet med marineret tomater – brødcroutons.

Sommerkål vendt i mormordressing. 

Lun kartoffelsalat vendt med

 forårsløg – blomkål – rucola – cremet sennepsdressing.

BBQ dressing – urtedressing.

Hjemmebagt brød.

Dessert

Fyldig chokoladekage

Hjemmelavet Baileysis – friske bær – karamel fudge.

Eller

Fyldig mazarinkage

Hjemmelavet cremet citronis med brombær swirl.

Pyntet med frugt coulis – frisk frugt.

  

 315,-