Konfirmations menu 2020

Forret

Røget laks i tynde skiver

Med perlebyg – valnødder – æbler vendt i citrus dressing.

Toppes med fint snittet asparges – sprøde salater.

Serveres med hjemmebagt brød.

eller

Klassisk tun mousse med et twist

Tun rørt med cremefraiche – peber og citron.

Smukt anrettet med ærtecreme – sukkerærter – syltede rødløg – rugknas – skovsyre

Serveres med hjemmebagt brød.

 

Buffet

Rosastegt kalvefilet   

Sprødstegt majskylling med rosmarin – toppet med bacon – brød croutoner.

Pasta penne vendt i hjemmelavet pesto.

Blandet salater og spinat vendt med avokado – broccoli – blåbær – cremet feta – ristede solsikke kerner – tørret tranebær.

Tomat salat med forskellige slags tomater – rødløg – basilikum.

Cremet kalvesauce tilsmagt med estragon.

Ovnbagte kartofler med krydderurter – havsalt. 

Hjemmebagt brød.

 

Dessert

Hjemmelavet islagkage med vaniljeis og peanutsis.

Toppet med chokolade stykker – karamelfudge.

Pyntet med frisk frugt.

 Eller

Hjemmelavet pandekager

Med koldskålsis- jordbærsalat- toppet med kammerjunkeknas.

 

315 ,- pr. cov., min. 20 personer.

Konfirmation luksus 2020

Forret

Birkes og sesam bagt laks med estragoncreme

Kold røgetlaks – friteret kinareje – syltede asparges – spæde salater.

Hjemmebagt brød.

eller

 

Variation af kæmpe rejer 

Kinareje vendt i citrusolie anrettet på agurk med avokadocreme.

Friteret kinarejer med aioli dip. Hjertesalat med fintsnittet kålsalat vendt i sursød sauce toppet med chili marineret kinareje.

Hjemmebagt brød. ( hjemmerørt rejesalat toppet med rugknas )

 

Buffet

Velhængt mør oksefilet med kold bearnaise creme.

Svinemørbrad fyldt med persille – pinjekerner.

Kylling smurt med chilipesto – stegt med bacon svøb.

Ovnbagte kartofler toppet med løvstikke og timian.

Forårssalat med spæde salater – asparges – feta – hasselnødder – edamame bønner – ærter – squash – radisser. Toppes med olivenolie/citrus dressing.

Cæsar salat vendt med dressing – toppet med brød croutoner.

Variation af tomater med rucola – ristede pinjekerner og pesto.

Hjemmebagt brød.

 

Dessert

Hjemmelavet pandekager

Med koldskålsis – jordbærsalat.

Toppes med kammerjunke knas.

eller

Fyldig hjemmebagt chokoladekage

Hjemmelavet vaniljeis – passionsfrugtsorbet.

 Pyntet med chokoladesauce – frisk frugt.

 355 ,- pr. cov., min. 20 personer.