Konfirmations menu 2021
Forret
Røget laks i tynde skiver
Med perlebyg – valnødder – æbler vendt i citrus dressing.
Toppes med fint snittet asparges – sprøde salater.
Serveres med hjemmebagt brød.
eller
Klassisk tun mousse med et twist
Tun rørt med cremefraiche – peber og citron.
Smukt anrettet med ærtecreme – sukkerærter – syltede rødløg – rugknas – skovsyre
Serveres med hjemmebagt brød.
Buffet
Rosa stegt kalvefilet
Sprød stegt majskylling med rosmarin – toppet med bacon – brød croutoner.
Pasta penne vendt i hjemmelavet pesto.
Blandet salater og spinat vendt med avokado – broccoli – blåbær – cremet feta –
ristede solsikke kerner – tørret tranebær.
Tomatsalat med forskellige slags tomater – rødløg – basilikum.
Cremet kalvesauce tilsmagt med estragon.
Ovnbagte kartofler med krydderurter – havsalt.
Hjemmebagt brød.
Dessert
Hjemmelavet islagkage med vaniljeis og peanutsis.
Toppet med chokolade stykker – karamelfudge.
Pyntet med frisk frugt.
Eller
Hjemmelavet pandekager
Med koldskålsis- jordbærsalat- toppet med kammerjunkeknas.
315 ,- pr. cov., min. 20 personer.
Konfirmation luksus 2021
Forret
Birkes og sesam bagt laks med estragoncreme
Kold røgetlaks – friteret kinareje – syltede asparges – spæde salater.
Hjemmebagt brød.
eller
Variation af kæmpe rejer
Kinareje vendt i citrusolie anrettet på agurk med avokadocreme.
Friteret kinarejer med aioli dip. Hjertesalat med fintsnittet kålsalat
vendt i sursød sauce toppet med chili marineret kinareje.
Hjemmebagt brød.
Buffet
Velhængt oksefilet med kold bearnaise creme.
Svinemørbrad fyldt med persille – pinjekerner.
Kylling smurt med chilipesto og stegt med bacon svøb.
Ovnbagte kartofler toppet med løvstikke og timian.
Forårssalat med spæde salater – asparges – feta – mandler – edamame bønner – ærter – squash – radisser. Toppes med citrus/oliedressing.
Cæsar salat vendt med dressing – toppet med brød croutoner.
Variation af tomater med rucola – ristede pinjekerner – pesto.
Hjemmebagt brød.
Dessert
Hjemmelavet pandekager
Med koldskålsis – jordbærsalat.
Toppes med kammerjunke knas.
eller
Fyldig hjemmebagt chokoladekage
Hjemmelavet vaniljeis – passionsfrugtsorbet.
Pyntet med chokoladesauce – frisk frugt.
355 ,- pr. cov., min. 20 personer.