Juleplatte

  • 1 slags sild (marineret-, karry- eller porresild)
  • Fiskefilet med citron og remoulade
  • Røget laks med rævesovs
  • Roastbeef med ristede løg, peberrod og remoulade
  • Stegt svinekam med rødkål
  • Ost med kiks og druer eller
  • Risalamande med kirsebærsauce.
  • Brød og smør

Pris pr. cov. kr. 165,-

Juleanretning min. 10 cov

  • Marineret sild
  • 1/2 æg med mayo, rejer og urter
  • Røget laks med rævesovs
  • Fiskefilet med citron og remoulade
  • Æbleflæsk a la Sille
  • Stegs svinekam med rødkål
  • Hjemmelavet juleleverpostej med surt
  • Risalamande med kirsebærsauce.
  • Brød og smør

Pris pr. cov. kr. 220,-

Julebuffet min 10 cov.

  • Karrysild og Porresild
  • 1/2 æg med mayo, rejer og urter
  • Varmrøget laks toppet med salat og urter, hertil dildcreme
  • Fiskefilet med citron og remoulade
  • Hønsesalat toppet med bacon
  • Grønkålssalat med svinemørbrad, syltede rødløg og ristede mandler
  • Stegt svinekam med rødkål
  • Risalamande med kirsebærsauce.
  • 2 slags ost med kiks og druer
  • Brød og smør
    Pris pr. cov. kr. 265,