Forret

Bagt laks med sprød mandel top.

 Med forskellige blad salater – syltede rødløg – brød knas – krydderurter.

Hjemmebagt brød.

Eller

Carpaccio af oksemørbrad

 Pinjekerner – kryddersalat – olivenolie – frisk høvlet parmesan.

Hjemmebagt brød.

Buffet

  •  Oksefilet stegt med krydderurter.
  • Serrano skinke i tyndeskiver anrettet på grønne salater med fersken – mozzarella – basilikum – balsamico glace .
  • Stegt kyllingebryst  -serveres med cremet sauce tilsmagt med bacon – hvidløg.
  • Cæsar salat med parmesan – brødcroutoner – salat – årstidens kål.
  • Blande salater med grillet peberfrugt – marineret tomater – toppet med ristede græskarkærner.
  • Pasta vendt med pesto –soltørret tomater –persille – oliven – parmesan og pinjekerner.
  • Ovnbagte kartofler stegt med parmesan – hvidløg – smør.
  • Hjemmerørt aioli – brød.

Dessert

Saltet karamel penna cotta

Toppet med nøddeknas – blød karamel.

Eller

 Tiramisu semifreddo

Hjemmelavet is toppet med kakao drys – brændt marengs.

 Pyntet med frisk frugt.

365 – pr. cov., min. 20 personer