Uge: 17

Mandag: Kokkens gode ide.
Tirsdag: Frisk pasta vendt med ramsløgpesto- kylling- tomater og parmesan. 99,-
Onsdag: Paprikagryde med svinemørbrad- bacon- cocktailpølser og champignons. Serveres med ris. 125,-
Torsdag: Kylling i cremet kokos-karry sauce med grønt og ris. 125,-
Fredag: Helligdag, ingen dagens ret.
Ugens dessert: Sarah Bernard kager. 10,- pr. stk

Uge: 18

Mandag: Tjenerens gode ide.     
Tirsdag: Græske-spyd med salat og tzatziki.     99,-
Onsdag: Frisk pasta med kødboller i bacon flødesauce. 99,-
Torsdag: Stegt flæsk med persillesauce osv. 125,-
Fredag: Kokkens gode ide
Ugens dessert: Gammeldags æblekage. 25,-

Uge: 19

Mandag: Skipper labskovs med purløgssmør og rødbeder. 125,-
Tirsdag: Tex-Mex bowle med salat- tomat- avokado- majs- syltede rødløg- agurk og creme fraiche. 99,-
Onsdag: Bøfsandwich med sovs og fritter. 105,-
Torsdag: Helligdag, ingen dagens ret.
Fredag: Kokkens bedste ide.                
Ugens dessert: Rabarber-trifli 25,-

Ring på 44 56 10 03 / 20 43 17 60
Sms kun på 20 43 17 60
Mail: sillejensen1973@gmail.com

Vi aflytter ikke telefonsvaren, så lad være med at bestille der igennem.
Måske er der optaget på telefonen eller vi har fingrene nede i dejen, så ha lidt tålmodighed.